Ovo je prilično jedinstven predlog koji treba da bude ličan i da proizlazi iz tvog ličnog iskustva – to je ono što ga čini tako snažnim!

Uključili smo Veljkov email “Ako bih sve izgubio” jer je za nas odlično funkcionisao i verujemo da će i tvoja verzija biti uspešna. Zameni podebljane delove ispod tekstom koji najbolje odgovara tvojoj publici.

Pošalji ovaj email svima koji bi mogli biti zainteresovani za tvoju ponudu. Ovaj emotivni email zasnovan na priči može pomoći da zagreješ svoje pretplatnike i da te bolje upoznaju i zavole.

Email “Evo šta bih uradio”:

Poslednjih dana mi je teško spavati. Kao preduzetniku, uvek postoji nešto što me drži budnim… Kada je ekonomija kolabirala 2008. godine, pitao sam se: “Kako mogu pomoći svojim roditeljima?”

  1. godine, kada mi je prvi biznis propao, pitao sam se: “Kako ću platiti kiriju?”
  2. godine, pitao sam se: “Kako ću isplatiti plate zaposlenima?”
  3. godine, kada sam saznao da ću postati roditelj, pitao sam se: “Kako ću živeti u dve države, putovati napred-nazad i brinuti o njoj i svom timu?” Uvek postoji nešto… ali ovog puta se čini drugačije. Ne mogu da spavam jer sam zabrinut, ne mogu da spavam jer se osećam krivim. Ljudi gube sve, a ja pišem ovaj email iz penthausa. Zar nisam “onaj tip”? Šta bih uradio da se ponovo nađem u toj situaciji? 0 brend. 0 novca. 0 tima. Da sam ponovo samo ja, živeći kod roditelja, samo sa laptopom i mobilnim telefonom u ovoj ekonomiji…

Šta bih tačno uradio u prvih 30 dana da počnem da se oporavljam i obezbedim finansijsku sigurnost svima koje volim? Mogu pričati o idejama ceo dan, ali hajde da ostanemo realni… priča je jeftina.

Zato ću to jednostavno uraditi sa tobom, korak po korak, tokom 30 dana.

KLIKNI OVDE AKO ŽELIŠ DA SE PRIJAVIŠ I PRIDRUŽIŠ MI SE

Responses

Your email address will not be published. Required fields are marked *