Pošaljite ovaj e-mail osobama koje su već čule za vašu firmu.

Ako ste im već poslali e-mail i nisu se odjavili, “promotivne” e-mailove možete slati svima. Samo se pobrinite da isključite osobe koje bi se mogle naljutiti na vašu ponudu (npr. već su kupile).

Pred-Black Friday e-pošta:

Da li vam smeta ako vam nešto naučim putem ovog e-maila?

Radi se o tome kako zaraditi više novca. Mislim da svi to želimo, zar ne?

Spremni?

Evo o čemu se radi…

Vaša zarada odražava vašu vrednost, a vaša vrednost odražava vaše sposobnosti.

Drugim rečima, plaćeni ste upravo onoliko koliko zaslužujete, a ako želite zaraditi više novca, morate unaprediti svoje veštine do te mere da budete bolji od većine.

A da biste to postigli, morate biti spremni i sposobni raditi ono što drugi ne mogu ili neće.

Da li to ima smisla?

Ako ne, pročitajte ponovo.

Sada… da li ste ikada čuli da je neko rekao: “Nisam ostvario svoj cilj jer je bio nerealan.” Možda ste to čak i sami rekli, u sebi ili naglas.

Baš o tome je Veljko pričao jutros. Rekao je… “Ništa nije nerealano. Svako ko to kaže jednostavno ne želi da uloži trud koji je potreban.” Na primer… Ako Nikola želi da zatvori 40% svojih prodajnih razgovora umesto uobičajenih 20%, mora unaprediti svoje veštine.

Ta razlika bi udvostručila njegovu prodaju, što nekim ljudima može delovati nerealno, ali svi znamo da nije.

Umesto da se nada boljim potencijalnim klijentima, trebao bi vežbati prodaju pohađanjem kurseva, igrajući uloge i razgovarajući sa drugima koji su dosledno zatvarali 40% ili više prodaja. Jer ako Marko ne vežba samostalno, onda vežba na stvarnim potencijalnim klijentima.

Koju od tih strategija mislite da će mu pomoći da postigne cilj? Ili šta ako Marko želi da udvostruči svoju automatizovanu prodaju i utrostruči broj potencijalnih kupaca? Umesto da pretražuje internet za “novim tajnim oružjem” o kojem priča taj “onlajn guru” koje je jednom funkcionisalo… nešto što bi mogla da uradi je unapredi svoje veštine pisanja pohađanjem kursa persuazivnog pisanja i testira nove e-mailove ili oglase dok ne vidi željene rezultate.

Dakle… Za šta ste bili NEVOLJNI da postignete ove godine? Utrostručenje prihoda? Udvostručenje profita? Dobijanje prvog  angažmana za javni govor? Imate lokalno ili globalno prepoznatljiv brend? Zaraditi dovoljno novca da otputujete na nedeljni odmor ili da pošaljete decu u privatnu školu? Šta god da je, verovatno se može postići unapređenjem vaših prodajnih i/ili marketinških veština.

Evo 2 načina na koja vam trenutno možemo pomoći (ali morate biti spremni uložiti manje od 100 evra i uložiti neki trud). Dobra vest je da će svaki trud koji uložite biti odražen u vašoj zaradi.

Opcija za Crni petak 1: Iskoristite sve naše do sada kreirane kurseve (vrednosti 20.000 evra) da unapredite svoje veštine oglašavanja, pisanja, kreiranja sadržaja i mnogo više. Sve što učimo u ovim kursevima je nešto što ima direktan i pozitivan uticaj na naš prihod. Kliknite ovde da biste dobili Opciju 1.

Opcija za Crni petak 2: Unapredite svoje prodajne veštine dobijanjem potpuno nove prodajne obuke, prodajnog scenarija i kartica za rukovanje prigovorima koje će vam se svake nedelje slati na vašu adresu e-pošte… doživotno.

Vežbajte sa drugima u našoj privatnoj Discord grupi umesto sa svojim dragocenim potencijalnim klijentima. Ovo se zove Sharkz University Weekly i nikada nećete naći bolju ponudu negde drugde koja isporučuje iz nedelje u nedelju.

Kliknite ovde da biste dobili Opciju 2 Ako ste spremni da napravite promene u svojoj rutini kako biste ostvarili ciljeve, onda iskoristite ove ponude dok još možete.

Uskoro neće biti dostupne!

Uživajte, Veljko Bjelica | Glavni marketing direktor

P.S. Zapamtite, vaša zarada odražava vašu vrednost, a vaša vrednost odražava vaše sposobnosti. Ako ove dve ponude za Crni petak povećaju vaše sposobnosti 10 puta… šta će to učiniti sa vašim prihodom?

Responses

Your email address will not be published. Required fields are marked *