Pošalji ovaj email osobama koje su se prijavile za online obuku ili događaj.

Kreiraj niz od 3-4 podsetnika koji će biti poslati veče pre, ujutro, 3 sata pre, 1 sat pre i 15 minuta pre početka događaja.

(Ne možete ostvariti prodaju ako nema nikoga da kupi)

Spreman/a si, “Ime”?

Virtuelna radionica “Tvoj marketinški plan za 2024. godinu” počinje za 3 sata (13:00 h)!

KLIKNITE OVDE DA UĐETE U PROSTORIJU ZA ONLINE OBUKU PRE 13:00h (ubaci tvoj link)

Molimo vas da se pridružite sa laptopa ili desktop računara sa jakom internet vezom kako biste imali najbolji kvalitet strimovanja. Preporučujemo da imate drugi monitor kako biste pratili i pravili beleške.

Ova obuka je sve o tome da vam pružimo naš dokazani plan oglašavanja koji možete kopirati i prilagoditi kako biste privukli više kupaca u 2024. godini!

To je isti plan koji nam je pomogao da generišemo prihod od 200.000 dolara ove godine i pomogao desetinama naših učenika da udvostruče ili uvećaju svoje biznise 2x-20x.

Takođe će biti dostupan i chat uživo, pa ako vam je potrebna podrška, tim Veljko Bjelica – Sharkz University su tu za vas.

I, ostanite do kraja ove besplatne obuke i dobićete sve materijale koje koristimo tokom obuke!

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa obukom, molimo vas da posetite naš Help Desk.

Vidimo se na obuci!

Nemanja Cepic – Direktor kampanje

Pogledajte ispod kako biste saznali kako da prilagodite ovaj šablon.

Napomena: Morate zameniti boldovani tekst ispod sa tekstom koji najbolje odgovara vašoj publici.

Početak – Ova rečenica treba da zvuči razgovorno i da ih malo uzbuđuje zbog nečeg dobrog što će se desiti (vaša obuka)! Spreman/a si, “Ime”?

Podsetnik – Vi možda veoma dobro znate o svojoj predstojećoj obuci i detaljima, ali istina je da vaši registrovani učesnici to ne znaju. Virtuelna radionica “Tvoj marketinški plan za 2024. godinu” počinje za 3 sata (13:00 h)!

Link – Verovatno ste već poslali nekoliko podsetnika putem email-a, ali ako je ovo onaj koji će pronaći kada obuka počne, dajte im mogućnost da jednostavno kliknu na link u svakom email-u kako bi ušli u obuku (umesto da moraju da traže određeni email da bi pronašli link). KLIKNITE OVDE DA UĐETE U PROSTORIJU ZA ONLINE OBUKU PRE 13:00 h.

Preporuke – Dodajte sve preporučene materijale kako bi imali najbolje iskustvo tokom obuke. Vrednost se povećava nakon iskustva, što povećava verovatnoću prodaje. Molimo vas da se pridružite sa laptopa ili desktop računara sa jakom internet vezom kako biste imali najbolji kvalitet strimovanja. Preporučujemo da imate drugi monitor kako biste pratili i pravili beleške.

Željeni rezultat – Dajte im kratak sažetak onoga o čemu ćete govoriti kako biste osvežili njihovo sećanje o čemu su se prijavili i dodajte malo društvenog dokaza iz onoga što su drugi ljudi rekli ili željenog ishoda koji učesnici žele da dožive. Ova obuka je sve o tome da vam pružimo naš dokazani plan oglašavanja koji možete kopirati i prilagoditi kako biste privukli više kupaca u 2024. godini!

Responses

Your email address will not be published. Required fields are marked *