Uputstva: Zamenite podebljane delove ispod sa tekstom koji je najprikladniji za vašu ciljnu grupu.

Pošaljite ovaj email osobama sa kojima želite da sarađujete ili koje želite da prodajete. Pronađite ove ljude i njihove email adrese na veb sajtovima, LinkedIn-u, društvenim mrezama ili bilo gde drugde na internetu.

Primer emaila za pronalaženje potencijalnih klijenata:

Zdravo “[Ime]”, pratio/la sam tvoj Instagram i obožavam sve besplatne savete o zdravlju koje deliš.

Da li i dalje želiš da prodaš više svojih dodataka ishrani?

Moje ime je Veljko Bjelica i pomažem nutricionistima poput tebe da prodaju svoje dodatke ishrani na Facebooku, Instagramu i YouTube-u. Ako želiš da ti pošaljem neke kupce kako bih ti mogao pokazati šta mogu da uradim, jednostavno me pozovi ili pošalji poruku na ######.

Ili odgovori na ovaj email sa svojim brojem telefona i vremenom za kontaktiranje.

P.S. Pomogao sam svom najnovijem klijentu da udvostruči prodaju samo mesec dana nakon početka saradnje, a uz tvoj fantastičan sadržaj, mislim da mogu postići još bolje rezultate za tebe!

Uskoro se čujemo, Veljko Bjelica Lični broj: 065-222-2222

Veb sajt: Sharkzuniversity.com IG (ako želiš da me proveriš): @veljkobjelica

Pogledajte ispod kako da prilagodite ovaj predložak.

Napomena: Zamenite podebljane tekstove ispod tekstom koji je najprikladniji za vašu ciljnu grupu.

Početak – Pozdravite ih i pohvalite njihov proizvod ili uslugu Zdravo “[Ime]”, pratio/la sam tvoj Instagram i obožavam sve besplatne savete o zdravlju koje deliš.

Tekts – Postavite im pitanje o njihovoj najvećoj želji Da li i dalje želiš da prodaš više svojih dodataka ishrani?

Uvod i Rešenje – Predstavite sebe i objasnite kako im možete pomoći na specifičan način (ne duže od jedne rečenice) Moje ime je Veljko Bjelica i pomažem nutricionistima poput tebe da prodaju svoje dodatke ishrani na Facebooku, Instagramu i YouTube-u.

Poziv na akciju – Ponovite glavnu korist i ponudite najlakši put otpora Ako želiš da ti pošaljem neke kupce kako bih ti mogao pokazati šta mogu da uradim, jednostavno me pozovi ili pošalji poruku na 065-222-2222. Ili odgovori na ovaj email sa svojim brojem telefona i vremenom za kontaktiranje.

P.S. – Ubacite svoj lični pečat i poverenje ili dokaz P.S. Pomogao sam svom najnovijem klijentu da udvostruči prodaju samo mesec dana nakon početka saradnje, a uz tvoj fantastičan sadržaj, mislim da mogu postići još bolje rezultate za tebe!

POTPIS – Ubacite svoje ime, kompaniju, broj telefona, veb sajt, najpopularniju društvenu mrežu

Čujemo se uskoro,

Veljko Bjelica

Responses

Your email address will not be published. Required fields are marked *