AI

TRIJUMF ZA NEKE, TRAGEDIJA ZA VEĆINU.
"REVOLUCIJA U A.I. MARKETINGU JE OVDE"

ISKORISTITE OVU PRILIKU JER ĆE NEKOLIKO "BRZIH IGRAČA" POSTATI BOGATI!

99€ A.I. MARKETING CRASH KURS
BESPLATNO GA DOBIJETE SA...
( SHARKZ UNIVERSITY ČLANARINOM OD 39€)

Faza I: Jedinstvena prilika za marketare da ostvare
"4-satnu radnu nedelju" i budu plaćeni kao 1% najbogatijih.

KO PREDAJE?

Od koga sam učio? Stručnjaka za veštačku inteligenciju i futurista čiji su prethodni klijenti uključivali Tesla, japansku vladu, Google, Nike, Disney, Mercedes Benz, Ford, Showtime i Navy Seals, samo da navedemo neke. Ova osoba ima najgledaniji Ted Talk o veštačkoj inteligenciji u istoriji.

Posle ovoga vam neće biti potrebno da pišete, zapamtite, snimate, snimite ili zaposlite. Ne preterujem. Alati i strategije koje delimo su zaista zastrašujuće, sjajne i izuzetno profitabilne.

Klonirajte sebe. Pokazacu vam kako da, preneseno rečeno, klonirate sebe i imate 10 vas koji rade istovremeno kako biste zaista postigli ravnotežu između posla i privatnog života.

Zatim, u trećoj fazi, ekspert saveti gde cu ja objasniti kako da se bukvalno klonirate, ozbiljan sam 😏.

Faza II: Prodaja vođena veštačkom inteligencijom za preduzetnike koji vole da ostvaruju prodaju, ali mrze da se time bave.

KO PREDAJE?

Faza III: Profitiranje iz tamne i tajne budućnosti veštačke inteligencije.

OD KOJIH LJUDI SAM JA UČIO?

1.  On ima peti najviši IQ na svetu, radi u oblasti veštačke inteligencije od 80-ih godina i odgovoran je za milijarde dolara godišnjeg prometa.

2. Vlasnik je 43. najbrže rastuće kompanije u Sjedinjenim Američkim Državama sa 333 miliona dolara prometa prošle godine.

3. Investitor u nekretnine koji je ostvario preko 200 miliona dolara prometa.

4. Programski direktor prodaje i marketinga u softverskoj kompaniji koja podržava 22.000 marketinških agencija i 1,2 miliona preduzeća širom sveta.

5. Serijalni preduzetnik i CEO brzorastuće kompanije koji je osnovao i prodao više online kompanija.

6. Upravljao je reklamiranjem u devetocifrenom iznosu i vlasnik je SAAS kompanije koju planira prodati za 1 milijardu dolara.

P.S. Zamislite da imate ovu priliku i da je ignorisete. Nemojte biti ta osoba.